Gastronomska ponuda

Bogati okusi i mirisi škrte zemlje

Jedinstven gastronomski spoj tradicije i modernoga

Na jelovniku Baćulova dvora pronaći ćete jedinstven gastronomski spoj tradicije i modernoga. Izvorna jela koja su se ovdje kuhala od davnina predstavit ćemo vam na nešto drugačiji način. Premda su jednostavni, stari recepti po kojima su se tradicionalna jela pripremala u našem dvoru, oživljena su danas u zanimljivim kombinacijama.

Naglasak je na namirnicama i proizvodima iz vlastitog uzgoja kako biste iskusili pravi doživljaj lokalne i autentične dalmatinske kuhinje.

Paket za izletnike i grupne dolaske

*NAPOMENA Djecu do 5 godina ne ubrajamo u cijenu, a od 5-14 pola cijene za jednoga

*Naš jelovnik je prilagođen vegetarijancima i veganima

Naše seosko domaćinstvo nudi vlastite proizvode kao i one proizvedene na drugim gospodarstvima te stoga jamčimo autentično iskustvo i hranu. Zadržavamo pravo da nemamo uvijek sve navedeno u ponudi zbog namirnica koje su uvijek svježe na našem gospodarstvu, a znate da nije moguće uvijek imati sve na raspolaganju.

Originalna etno-gastronomska ponuda

Povrće i voće uzgojeno i ubrano u našem obiteljskom vrtu, maslinovo ulje iz naših stoljetnih maslinika, pršut, panceta i kobasice koje sami spravljamo i sušimo na buri i dimu kako se to radilo stoljećima, riba i morski plodovi koju nabavljamo od lokanih ribara, svježa jaja koka iz našeg kokošinjca…

Baš sve što će stići na vaš stol uzgojili smo na obiteljskom gospodarstvu pa slobodno govorimo o originalnoj etno-gastronomskoj ponudi sa specifičnim okusima koji će vas vratiti u neko drugo, davno izgubljeno vrijeme.

Okrijepite se uz naša jela

U hladovini dvora koji vas čuva od vreline dalmatinskog sunca okrijepite se uz naš:

gastronomska ponuda

Pršut i ovčji sir

gastronomska ponuda

Sočivo

gastronomska ponuda

Riblji brudet
s purom

gastronomska ponuda

Riba s gradela

gastronomska ponuda

Janjetina ispod
peke

gastronomska ponuda

Vino Babić

I obavezno ostavite mjesta za desert, jer naša torta „Roza“ sa suhim smokvama je prava rapsodija!

Kontaktirajte nas već danas i rezervirajte svoj stol!

Rado biste nas posjetili, razgledali naš dvor i uživali u objedu? Zanimaju vas naše posebne ponude za grupne radionice, teambuliding ili dolazite kao izletnička grupa? Kod nas biste proslavili zaruke, vjenčanje, krstitke, rođendan?